Födelsedagsshopping

Provar den nya blogg.se-appen för första gången, har hört att den inte ska funka riktigt men jag provar.

Jag kom precis hem till mormor efter en shoppingrunda nere på stan, handlade lite presenter till lillsyrran som fyller år 12 år imorgon, hoppas hon blir nöjd. Åt mig själv handlade jag faktiskt ingenting, konstigt nog.. Just nu ligger jag i mormors soffa och väntar på att pappa ska hämta mig, har grymt ont i huvudet och har haft det enda sen igårmorse, riktigtm jobbigt.. Men det går nog över snart får jag hoppas! Skriver mer sen, ska lägga mig och vila en stund!


Hemma från stugan i fjällen

Hej, och förlåt för min superdåliga uppdatering men jag har inte suttit vid datorn någonting alls under helgen, sen dagarna innan så var jag väldigt stressad både i skolan och med packning men nu är jag hemma igen och allt är som vanligt.

Jag kan berätta lite om vad jag har gjort och så, åkte upp till Borgafjäll (där vi har stuga) i fredags, kom upp framåt kvällen och då gick jag bara runt och kollade lite på campingen, jättemysigt ställe och jag kommer absolut följa med dit fler gånger (det var första gången jag var där, vi har bara haft dedär stället i ett halvår ungefär) .. Sedan resten av kvällen så tog jag det bara lugnt, kollade på film och bara njöd av ledigheten med familjen. På lördagen så käkade vi en riktigt god frukost sedan gick vi upp på fjället. Det är ett stort berg, eller fjäll som alla säger där uppe. Dit gick vi upp iallafall och det tog ju sin lilla tid, det var flera kilometer upp dit och massa lera och gyttja som vi fick gå i så jag var helt slut när vi nådde toppen. Vi plockade lite svamp, tittade på den fina utsikten och bara umgicks. Sen gick vi hem igen, åt mat och bara pratade. Sedan gick vi och bastade, jag och min syster. Träffade en del folk där som jag började prata med, drack lite och hade ganska kul faktiskt. Gick hem till stugan igen, somnade som en stock och vaknade mindre pigg dagen efter, haha. Då åt vi frukost, packade och kollade på film sedan åkte vi hem (jag körde istortsätt hela vägen hem) så hade riktigt ont i fötterna efter 4 timmars körande men det gick helt okej.

Åkte hem till pappa och pratade lite med han och kollade även på dedär programet med robert gustafsson som gick på 4an, riktigt roligt. Sen gick jag och la mig för jag var riktigt trött, tro jag la mig vid 9 faktiskt men somnade inte förän fem imorse, ni kan ju gissa hur trött jag var när väckarklockan ringde 1 timme senare då det var dags för uppstigning och skola. Jag blev hemma idag iallafall för jag var så trött så mitt huvud inte hängde med, har legat i sängen hela dagen, pratat med min sötnos, hihi. Sen har jag bara kollat på film och suttit vid datorn och snart ska jag och pappa fara iväg och äta någonting, vad vet jag inte än men det återstår att se.

Kände att dehär inlägget blev en aning långt haha.. Men nu ska jag försöka vara lite med aktiv här och skriva/lägga ut lite mer. Har inte lagt in bilderna från helgen än men har lagt upp en direkt från mobilen till facebook så den kan jag bjuda på, nu ska jag kolla om pappa är klar så vi kan åka och äta. hörs sedan! ♥

Blev väldigt trött efter all fjällvandring så jag la mig ner och vilade lite, inte så bekvämt..

21 september

Helt slut efter dagens arbete, så slut att jag knappt ens orkar berätta vad jag har gjort idag. Då är det illa men jag ska ändå skriva några rader! Har varit på IKEA hela dagen, jobbat arslet av mig men det var samtidigt roligt och jag trivs som fisken i vattnet. Åkte hem, vägrade äta middag för jag har mått illa hela dagen, fick knappt i mig lunchen men tvingade i mig halva. Och nu har jag krypit ner i sängen, har ont i varenda kroppsdel och jag är trött som aldrig förr.. Därför får det bli ett kort och otroligt tråkigt inlägg ikväll, men det får duga tills imorgon för nu ska jag sova, godnatt! ♥



är så glad över att jag har insett vilka som är äkta och inte
dom falska är inte värd en endaste minut till från mig

MOT IKEA



Då sticker jag iväg, 10.00-16.00 sen ska jag hem till gosen och umgås lite hade jag tänkt.
Jag skriver när jag kommer hem, om jag inte är allt för trött, massa plugg står på schemat också.

ps. i love you

Blev inget fotbad, haha. Blev alldeles för lat så orkade inte fixa något, tog en dusch och sedan såg jag på idol och blev sittandes i soffan enda fram tills nu. Ikväll tänker jag somna i normal tid hade jag tänkt, har slagit på filmen ''ps. i love you'', och den tänkte jag försöka somna till. 

Imorgon ringer klockan halv 9, så lite sovmorgon får jag iallafall. Jobb 10-16.00, efter det åker jag in till stan och sen vidare till min finaste vän. vet inte vad vi ska hitta på men någon blir det säkert, ser på någon film och bara tar det lugnt kanske, jag lär ju ska vara ganska trött imorgon kan jag tänka mig för det är jag alltid när jag har jobbat. Åker hem på kvällen tror jag och då ska jag plugga, det är ett måste! Har skjutit på pluggningen i hur många dagar som helst nu och ju närmare proven vi kommer, desto mer panik får jag. Har en del att göra i skolan nu men ska sätta igång med det, ska även ta med mig böckerna upp till stugan ihelgen så kanske jag kan få något gjort där. 

Nu ska jag ringa min fina vän, sedan ska jag somna till en av mina favoritfilmer. Sov så gott! ♥


20 september - IKEA

Inatt hade jag väldigt svårt att somna som ni kanske märkte på inlägget innan, efter att jag skrev det så låg jag kvar i sängen ett bra tag innan jag somnade, så runt 3-halv 4 slog stängde jag mina ögonlock. Försov mig självklart imorse men hann ändå i tid, Amanda kom till mig runt kvart över 9 sen drog vi till birsta. Hon till cubus och jag till IKEA! Det har gått riktigt bra idag, har hunnit med massor och är stolt över mitt arbete faktiskt! 

Vid kvart i 4 kom pappa och hämtade mig, vi gick en sväng och kollade på lite saker som vi köpte och nu har jag precis kommit hem. Har världens värk i fötterna så ikväll medans jag kollar på idol så ska jag ta ett fotbad hade jag tänkt, pappa nämnde de förut och de lät väldigt lockande så det ska jag faktiskt göra. Sen ska jag sova för att orka med morgondagen, ikea hela dagen igen och samma tid! Nu ska jag vila en stund innan idol börjar, sen ta en dusch så skriver mer senare! ♥


Nattinlägg..

Kan inte sova.. Mår illa, tänker på alldeles för mycket och har miljoner tankar i huvudet just nu. Allt från framtiden till vad jag ska äta till middag imorgon, typ.. 

Just nu har jag kommit in i nån såndär ''må dåligt'' period tror jag, då jag känner att allt är piss och att jag inte duger till nånting. Vet att det inte är så men det är iallafall så jag känner! Jag har insett att jag är alldeles för snäll mot folk, vänner och tillomed fiender.. Kan dra ett exempel, jag vet att han/hon snackar skit om mig, jag har hört från folk att personen klagar på allt jag gör, folk jag är med och mitt liv överhuvetaget. Ändå väljer jag att vända ryggen bort från allt detta skitsnack, låtsas att jag inte vet nånting, låtsas att den personen är en av mina såkallade ''vänner''. Varför gör jag så egentligen? är jag för feg för att konfrontera en sådan människa? Nej det är jag inte, vad är då felet? varför låtsas jag som om inget har hänt? ..

Jag bor i en stad där skitsnack verkar vara de största intresset någonsin, tyvärr, det är inget som varken jag eller någon kan styra över utan det bara blir så. Det är lätt att ''snacka skit'' om någon eller ''råka'' säga någon otillämpligt, men händer det flera gånger, från samma person så börjar man ju undra. Speciellt när personen låtsas som ingenting när man träffar han/hon.. Falskt tycker jag, så otroligt! Från och med NU så har jag bestämt mig, jag finner ingen anledning till att lägga tid på såna idioter så dom ska jag behandla som bortblåsta, inte mer än rätt, tycker jag.. Vissa växer upp, andra inte. Så enkelt är det!

Annars då? klockan är 02.00 och jag ligger klarvaken, pratar med folk på facebook och lyssnar på musik. Längtar inte tills klockan ringer imorgon och längtar inte tills klockan ringer någon annan dag heller denhär veckan för just nu vill jag bara sova enda tills på fredag då jag far upp med min älskade familj till stugan och blir borta där över helgen. Känner att just dehär inlägget inte är något att hänga i julgranen precis men jag ber er inte att läsa, ingen är tvingad så stick eller fortsätt läsa om mitt deppiga jäkla emoliv som jag har för tillfället, erat val.

Någonting positivt då, bland all denhär skiten? Jag har insett vilka av mina vänner som är äkta och inte, jag umgås mer med min familj vilket jag älskar supermycket, dom är guld värd. Jag har börjat skött skolan (var sjuk förra veckan) men utöver det, jag har världens finaste vänner (om man bortser från dom falska som jag precis ska ta avstånd ifrån) annars är allt som vanligt. Livet rullar på, i både uppförsbackar och nedförsbackar men det är sånt som finns i varje människas liv antar jag, vet att jag inte är ensam om att ha ett liv som varierar väldigt mycket i humör eller vad man nu ska kalla det.

Menmen, kanske dags att avrunda nu. Kan lova att mina fingrar värker och mitt huvud går på högvarv men det var otroligt skönt att få skriva av sig lite. Och mitt i allt skrivande kom jag även på att jag ska på anställningsintervju imorgon, onej. Det hade jag helt glömt bort! Får skjuta upp den för jag kan tyvärr inte ta ledigt från IKEA imorgon, var sjuk förra veckan och håller man på sådär så blir det inga jobb i framtiden.

NU: sovdags, först ett glas vatten och en alvedon och sen får vi hoppas att jag sover gott! Godnatt

GÄSTBLOGG - VIKTOR FASTH

Chacha carolines alla fans!
Caroline berättade för mig att hon ville att hon skulle ha massa läsare på sin blogg och så, och självklart är hon väll värd de? ;)

För er som inte känner mig så är jag en tidigare toppbloggare på finest, entertaimer och en riktigt chill kille..
Ville bara säga att jag tkr att ni ska fortsätta läsa Carolines blogg, för redan nu är den grym ;) Puss på er bitchez!"



-


IDOL OCH MYS

Direkt efter skolan så kröp jag ner i soffan och har suttit där enda tills nu, har kollat på idol och jag tycker att det är jättetråkigt att Andreas valde att åka hem, så söt och duktig kille men tyvärr var han för nervös, stackarn. Efter idol pratade jag lite med pappsen och nu har jag precis lagt mig i sängen, har kollat lite vad jag ska ha med mig till stugan ihelgen. Aldrig varit där för den är ny så det ska bli roligt att åka dit! 

Har suttit och pratat med en kompis om träning och så ett tag, är väldigt taggad på att sätta igång med lite träning, då menar jag inte en gång varannan vecka utan några gånger i veckan, bli lite seriös om man säger så. Få se hur jag gör men det vore väldigt kul, skulle även vilja ha en personlig tränare, tror det är enklare att hålla igång träningen då om man har någon som hjälper till. Ska fundera på saken iallafall men jag är riktigt sugen på det faktiskt! Ne nu ska jag bädda sängen så jag kan sova här, sen slå på en film, godnatt! 



DAGENS

Dagens favorit: subway med amanda

Dagens outfit: ljusa jeans, svart linne, svart tröja över, skinnjacka, tygskor

Dagens roligastebussredan
Dagens låt: rain over me
Dagens positiva: bra fråga
Dagens negativa: världens fulaste väder ute

Dagens sms: haha de ska vi inte ens gå in på

Dagens tråkigaste: skolan

Dagens köp: enda ja köpt idag är subway

Dagens finaste: vännerna

Dagens snyggaste: måste vara amanda när vi åkte buss det!

 

 


Äckelväder

Kom precis hem efter dagens ''måste göra''.. Klev upp vid halv 11, väckte madde, satte på musik och fixade oss sedan gick vi i regnet och tog bussen till skolan. Väl där träffade jag Amanda, inte träffat henne på över två veckor så det var riktigt kul. Pratade lite med henne sen hade vi småföretagande, åkte in till stan för vi skulle intervjua ett företag och samtidigt gick vi till subway och köpte en varsin macka. 

Sen tog vi bussen hem och jag kom hem för 45 minuter sen ungefär, dyngsur för vädret är verkligen inte på topp så har precis bytt till mjukiskläder och bäddat ner mig i soffan med datorn. Pappa funderar på om vi ska åka in till birsta snart, låter lockande men vi får se hur vi gör. Annars stannar jag hemma bara och pluggar, som jag har sagt att jag ska göra nu i några dagar, även städa också. Men det kan jag faktiskt skjuta på i några dagar till haha! 

Imorgon är det IKEA hela dagen också, 10-16.00, likaså onsdag. Sen skola igen torsdag och fredag! Far även iväg med familjen till stugan över helgen, kan bli riktigt mysigt! ♥



18 september - med madeleine

Nu var denhär helgen över för denhär gången, längtar redan till nästa. Det är min första helg på länge som jag bara har varit hemma med familjen, och jag kan säga att den har varit grymt behövlig!

Idag har jag bara tagit det lugnt, klev upp vid 12 imorse och satt framför datorn en stund, käkade lite frukost och umgicks med familjen bara. Sen tog jag en dusch och somnade, vaknade vid kvart över 7 av att Madde ringde och väckte mig, mötte henne och gick bort till ica, köpte chips och hallonsoda sedan gick vi hem till henne och nu sitter vi här vid varsin dator och tjockar i oss chips. Ska snart se på idol på datorn som vi missade idag! 

Imorgon har vi den skönaste sovmorgonen på länge, börjar 13.50 och den har man ju sett fram emot. Har bara två lektioner småföretagande sen slutar vi 16.00, då ska jag hem och städa rummet, hann aldrig göra det idag, sen ska jag plugga hela kvällen tänkte jag.
Nu ska jag stänga ner datorn tänkte jag och vara lite social med Madde, goodnatt! ♥



-

Jag har tänkt efter, jag klarar mig utan dig som ''vän''.
Varför ska jag låta dig förstöra? Varför ska jag låta dig be mig att välja olika sidor?

Jag har fått NOG av dig och ditt jävla skitsnack
Du är vad jag kallar en falsk människa, en människa som egentligen inte ens borde yttra sig.
Sköt ditt så sköter jag mitt, och du vet gott och väl vem du är så ta åt dig!

du har allt som jag vill ha




Jag har precis krypit ner i sängen efter att ha sett en bra film som gick på 3an, kommer inte ihåg namnet på filmen men den var helt okej. Hela kvällen har jag bara legat hemma, åt först lasagne till middag, pappas lasagne slår allt! ♥ Sen fortsatte jag spela lite olika spel med syrran som jag även gjorde imorse, kollade lite på tv och har bara haft det allmänt mysigt hela kvällen här hemma med familjen. Har insett nu att en underbar familjekväll nästan slår vilken fest som helst, och jag tackar nästan mig själv som blev sjuk så jag kunde vara hemma med min familj istället för annars kan jag nästan ha lovat att jag skulle ha dragit ut.



Imorgon är det söndag och det innebär plugg, har en del att ta igen eftersom jag var sjuk några dagar förra veckan och vi har även prov och redovisningar framför oss nu dom kommande veckorna. Har även planerat att följa med familjen upp till stugan nästa helg och bara ta det lugnt där. Kommer bli hur mysigt som helst! Men nu ska jag kolla facebook lite och se vad som händer där, sen kanske slå på en film och försöka sova. Blir nog en tidig kväll för mig ikväll. Godnatt!

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu

Det jag skulle vilja ha nu mer än något annat är en utlandsresa med någon go vän eller med familjen till något varmt ställe där både sol, bad och lite fest skulle ingå. Jag känner att det skulle sitta hur fint som helst nu, bland stress, skola och allt annat. Få slappna av och känna sig fri för en gångs skull. Vore hur underbart som helst! ♥

make you feel my love

When the rain is blowing in your face 
and the whole world is on your case 
I could offer you a warm embrace 
to make you feel my love 

When the evening shadows and the stars appear 
And there is no one there to dry your tears 
I could hold you for a million years 
to make you feel my love 

I know you haven't made your mind up yet 
but I would never do you wrong 
I've known it from the moment that we met 
No doubt in my mind where you belong 

I'd go hungry 
I'd go black and blue 
I'd go crawling down the avenue 
No, There's nothing that I wouldn't do 
to make you feel my love 

The storms are raging on the rolling sea 
and on the highway of regret 
The winds of change are blowing wild and free 
You ain't seen nothing like me yet 

I could make you happy 
Make your dreams come true 
Nothing that I wouldn't do 
Go to the ends of the earth for you 
to make you feel my love

To make you feel my love


varför landa när man kan flyga fritt


Fördriver tiden lite

Namn: caroline eriksson
Piercingar: naveln och tungan
Tatueringar: en vid fotknölen och en på skulderbladet
Längd: 160 ungefär
Skostorlek: 37
Hårfärg: brunt 

Vad är du rädd för? att mina nära och kära ska försvinna, dö eller något liknande
Vem/vilka vet mest om dig? viktoria, elin o wiktor tro ja
Gillar du att tvätta? nje, tveksamt
Gillar du berg-och-dalbana? jaaa
Vad ska du göra ikväll? bara ta de lugnt, vill bli frisk 
Önskar du att du bodde någon annanstans? ja, ibland så
Tänker du på självmord? nee
Tycker andra att du är attraktiv? de vettefan
Vilket shampoo använder du? sunsilk eller vad de nu heter, de röda just nu iaf.

Morgon eller nattmänniska? natt tro ja
Bio eller promenad? båda två, beror på om man är med nån också
Stökigt eller välstädat? trivs bäst i välstädat, men ibland är man lat
Håkan hellström eller The ark? håkan
Guld eller silver? silver 
Spaghetti eller makaroner? - spaghetti
Thailand eller Hawaii? - vet inte, hawaii tro ja

Är du kittlig? nå fruktansvärt
Rädd för insekter? ja, spindlar och myror, usch
Vad gjorde du kl 8 i morse? sov dödsskönt
Nämn något som gjorde dig glad igår? min syster och pappa
Vilka är viktigast för dig? min familj och mina närmsta vänner
Snarkar du? när ja är förkyld 
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? kunna flyga eller läsa andras tankar 
Vad gör du om du får hicka? håller andan

HAR DU NÅGONSIN
Gråtit över en pojke? ja
Gråtit över en flicka? ja, fast inte på samma sätt som ja ha gråtit över en kille
Ljugit för någon? ja 
Varit i slagsmål? ja
Blivit arresterad? nja, vet inte vad man ska kalla det haha

ANTAL
Gånger du varit kär? bara varit riktigt kär en gång
Gånger ditt hjärta brustit? vet inte
Hjärtan brustit på grund av dej? ingen aning
Personer från grundskolan du har kontakt med? några stycken, inte så många
Gånger ditt namn varit med i tidningen? bra fråga, jämt när ja var liten och fyllde år vad jag vet iaf. haha
Ärr du har på kroppen? magen sen två operationer, sen benet då ja ramlade på fyllan i nån trapp

SENASTE
Bok du läste? låt den rätta komma in
Personen du fick brev av? kommer inte ihåg, tandläkarn kanske
Personen du fick sms av? niclas
Gången hela din familj åt middag tillsammans? minns inte, är oftast bara jag och pappa hemma
Saken du köpte? godis igårkväll

Vad har du gjort idag? vaknat, spelat spel med syrran, suttit vid datorn osv. tagit de lugnt helt enkelt
Brukar du svära mycket? ibland, men försöker att låta bli
Hur tidigt stiger du upp? halv 7 om de är skola, annars sover ja tills ja vaknar runt 11-12 oftast
Gillar du att slåss? nee, fy.
Vad är du allergisk mot? pollen, kärnfrukter, pälsdjur
Var har du ont? ansiktet,har ju bihålsinflamation eller vad de heter så jag har ont där bihålerna sitter.
Använder du hårspray? ibland
Gillar du ketchup? inte så mycket
Är du glad nu? ganska så, mest trött faktiskt
Var du glad igår? ja de var jag
Vad dansar du till? musikkk
Ett land du helst vill besöka? afrika, vill åka dit o rädda fattiga barn huhuhu
Stockholm är: en underbar stad
Göteborg är: lika så.
Kan du sjunga? de kan jag, men de låter dock förjävligt
Gillar du att sjunga? ibland, i duschen för där låter de bäst

VEM 
Saknar du? hemlis
Vill du döda? ingen
Rörde dig sist? minns inte, kramade syrran imorse
Vill du slå? inggen
Kysste dig sist? -
Vill du kittla? haha ingen
Kramade du sist? emelie
Hade du senaste en msn konversation med? är sällan inne på msn
Vill du prata med? finns några stycken
Skrek du på sist? emelie tro ja
Vill du vara som? ingen aning, vill va mig själv 
Sårade dig sist? jadu
Vill du bli galet full med? nån rolig, men de får vänta tills nästa helg
Gjorde dig riktigt glad senast? hemlis där också
Ringde du senast? amanda
Är vackrast på jorden? min familj

 

 


 

 


-


Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar

Mitt mål är att få bra betyg i skolan, jag har varit väldigt seg när det gäller skolan och jag är den som blir skolless ganska snabbt. Men dehär året har jag bestämt mig för att klara det! Förra året fick jag hyfsat bra betyg, jag är nöjd. Jag hade ganska mycket frånvaro förra året och eftersom jag klarade av att få fina betyg trots det så vet jag att jag kan nå högre betyg om min närvaro är bättre.

Mina drömmar är att gå klart skolan, flytta hemifrån, få ett bra jobb och en fin familj. Och vad jag önskar mig mest av allt är att mina nära och kära ska må bra!


17 september - idol och mys med syster

Igår följde jag med pappa och hämtade min lillasyster på skolan, hon har börjat i 6an nu (alltså högstadiet) på en helt ny skola så det var väldigt roligt att få se hur hon hade det där. Vi åkte hem och vi gick upp till apoteket för att hämta ut någon annan medicin åt mig som jag har fått, hoppas jag blir frisk snart men det är skönt att jag känner mig bättre iallafall. Sen gick vi till ica, köpte lite chips, dipp och annat gott som vi skulle ha till kvällen. Spelade lite wii, sen började idol. Sen efter det började en ganska bra film på 4an ''my best friends girl'' eller vad den nu hette, såg klart på den sen så gick jag och la mig. Pratade lite i telefon innan jag somnade, hihi.

Idag vaknade jag vid 10, spela lite fia med knuff med Emelie (min syster) sen käkade vi frukost. Nu sitter vi framför varsin dator i soffan, vet inte vad jag ska hitta på idag men jag blir förmodligen bara hemma. Blev utbjuden av en kompis också men tror nog jag skippar det, min högsta önskan nu är att bli frisk så det är nog lika bra att jag stannar hemma. Sen är det väldigt skönt att ta en ''vit helg'' nångång också, att bara stanna hemma med familjen. Tror jag kan behöva det! Men nu ska jag fortsätta umgås lite med min gosyster, spela lite spel och bara mysa hela dagen.
fina du, du vet att jag älskar dig gumman!

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Min favorit årstid är sommar, utan tvekan. Jag älskar när det är sol ute, man kan bada och sola. Sen fyller jag år under sommaren också!
Man är mycket gladare och det finns mer saker som man kan göra, sen alla festivaler som är osv.
Fick bli en kort beskrivning när det gällde min favorit årstid, kommer inte på något att skriva.

Dag 2 – En person jag vill träffa

Hmm.. detta var svårt att skriva nånting om men jag ska verkligen försöka! Det finns säkert många som jag skulle vilja träffa, en speciell person för mig är min mammas farmor. Hon dog när jag föddes men av det jag har fått höra så verkar hon ha varit en väldigt smart person, hon var klok och var verkligen en fin människa.
Sen finns det miljoner kändisar som jag gärna skulle vilja träffa också, men helst av allt så skulle jag vilja träffa min mammas farmor om jag fick välja en person!


-


16 september - godmorgon

Blev inge mer skrivande igår, har sovit nästan hela dagen. först vid 12 ungefär la jag mig i soffan,sov två timmar sen ringde jag Sara. Gick och käkade vid 4, sen vid 5 följde jag med henne på en lägenhetsvisning, lägenheten var helt okej så hoppas att hon får den. Sen gick jag hem somnade vid halv 6 och vaknade NU! Det är verkligen inte likt mig att sova så länge, det märks att jag har både feber och är sjuk..
Idag är det fredag iallafall och det blir en lugn kväll för mig, ska bara ta det lugnt med lillsyrran och mysa hemma bara. Köpa lite gott och sen nånting bra på tvn. Har ingen ork för att gö så mycket annat, är helt slut!


15 september

Jag har precis vaknat, vaknade av alla tusen sms och samtal som jag fick imorse så nu kan jag inte somna om. Igårkväll la jag mig väldigt tidigt, tog två alvedon + lite juice och skulle sova, men somnade inte förän 5 imorse.. Hade så ont och så fort jag somnade så hoppade jag till av smärta, hemskaste natten på länge..
Idag blev jag iallafall hemma, ska snart lägga mig i sängen igen och försöka sova. Är riktigt trött! Skriver mer sen
- - -

Just the way you are

Min dag har varit väldigt upp och ner, från att må dåligt till att må superbra och tvärtom. Så har det hållt på till och från hela dagen, ena stunden orkar jag göra något och andra inte. Nu har jag tagit min medicin som jag fått pga. bihålsinflamationen + alvedon så nu hoppas jag på lite sömn inatt.

Imorgon står klockan på 06.30, skola från 08-16 men har planer på att gå hem tidigare för det ryktas om att vi har skolfoto imorgon och helst av allt så vill jag gärna slippa det, först för att det känns som hela mitt ansikte är helt svullet eftersom jag är sjuk och sen för att jag helt enkelt inte orkar fixa mig inför det. Få se hur jag gör! Sen efter skolan så ska jag följa med Sara på en lägenhetsvisning och efter det ska jag plugga, plugga och åter plugga. Har miljoner saker att göra som jag har skjutit upp i flera dagar nu känns det som. Sen ska jag städa om jag orkar! Mina kläder ser ut som nån heltäckningsmatta över hela mitt golv och det trivs jag verkligen inte med..
Ne nu ska jag ringa ett samtal sen slå på en film och sova, om jag lyckas. godnatt! ♥
- - -

DAG 1 – EN BILD PÅ MIG + 10 FAKTA OM MIG


- Jag har lätt för att bli intresserad av någon, däremot svårare för att bli kär.
- Jag kan inte vara utan min mobil, den är med mig överallt, badrummet, när ja äter osv.
- Jag har opererat mig mer än 5 gånger.
- Varje kväll innan jag somnar så måste jag alltid smsa, sitta vid datorn eller något liknande.
- Varje vinter blir jag deprimerad, fråga mig inte varför.
- Jag har svårt att förlåta människor, även om jag vill.
- Jag vill ha bra betyg, det är mitt högsta mål just nu.
- Jag har en sjukdom som gör att mina leder är svaga.
- Jag har bara varit riktigt kär en gång.
- Jag kommer aldrig välja bort någon i min familj, vad som än händer

25 dagar

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.
- -
I brist på annat så tänkte jag köra på en sånhär lista jag också, få se om jag följer hela listan eller viker av nånstans på mitten

-


♥♥♥


NY BLOGG

Jag har valt att börja blogga, igen.. För typ 500e gången! Kan vara skönt att få skriva av sig lite ibland kände jag så vi får hoppas att skrivningen håller i sig denhär gången, brukar alltid ge upp efter en månad eller så.

Jag har precis vaknat, elin ringde och väckte mig för en timme sen. Blev hemma idag pga. min hemska bihålsinflamation, otroligt jobbigt för jag kan inte ens böja huvudet neråt och sen kan jag knappt stå upp utan att bli yr. Har varit så i 2 dagar nu och medicinen gör inte saken bättre heller men det blir väll bättre snart får jag hoppas. Igårkväll gick jag upp till Sara en sväng, ringde lite samtal och bokade en lägenhetsvisning åt henne så imorgon kl 17.00 så ska vi kolla på lägenheten, hoppas den är fin och att hon får den! Sen gick vi på ica, mötte Ida och gick hem till Sara igen och åt glass, chips och lite annat gott framför idol. En helt okej kväll! Gick ner till Mikaela efteråt och pratade lite med henne sen gick jag hem och sov. Nu ska jag försöka få till denhär bloggen så den åtminstonde ser okej ut, sedan ska jag skriva tuuusen inlägg per dag om mig och mitt ointressanta liv.