Dagens outfit - 25 december


Here iam!

Ska börja blogga igen, känner att jag saknar att kunna skriva av mig ibland.. Jag börjar ikväll!


9 december, oväder..

Igår var jag i skolan hela dagen, jag och amanda fick skjuts av pappa hem när vi slutade. När jag kom hem la jag mig i soffan, somnade och vaknade av att mathias pratade med mig. Efter ett tag kom josefin hit och vi satt bara och kollade på tv hela kvällen, sen tog jag en dusch, låg och pratade med min sötnos i två timmar kanske sen somnade jag. 

Imorse försov jag mig, självklart. Vaknade 5 minuter innan jag skulle gå till bussen så det hann jag ju inte, istället fick jag skjuts av amanda och hennes mamma, snällt! Hade religion första timmen sen sjukanmälde jag mig för jag var inte pigg alls, fortfarande förkyld och har riktigt ont i huvudet. Följde med pappa till sjukhuset en sväng, sen stannade vi och köpte mat och nu är jag hemma!

Idag/ikväll ska jag nog umgås med en kompis, tänkte ta de lugnt och vi får se vad som händer. Sover nog kvar där iallafall! Men nu ska jag lägga mig och vila en stund, hörs sen. 



gammal bild på mig och bästa vän!

5 årsen.

5 årsen idag,
5 årsen jag mötte dig för första gången, 5 årsen vi sa dom första orden till varann.
5 årsen vi låg här hemma hos mig och kollade på film, 5 årsen jag såg dig skratta.
5 årsen jag fick den första pussen av dig, 5 årsen vi låg och myste i min säng.
5 årsen som jag för första gången fick känna mig lycklig av kärlek, av dig.
5 årsen som jag insåg att kärlek vid första ögonkastet fanns.

Jag kommer ihåg allt så väl, men de gör säkert inte du?! Jag saknar dig, de kan jag inte förneka. Men det var allt för längesen, så längesen att du säkert inte minns mig. Jag är glad att du har det bra, jag är glad för din skull. Men en vänskap är allt jag vill ha, kunna prata med dig som förr, kunna få höra ditt söta skratt och dina galna ideer. Det var så många årsen, jag vill inte tänka på dig men jag gör det ändå!

7 december

I fredags så var jag på skolan, hade få lektioner och vid 2 skulle vi till företagarna i timrå och skriva protokoll på deras styrelsemöte, gick helt okej och jag tror aldrig att jag har skrivit så mycket förut, fick riktigt ont i fingrarna. Sen vid halv 5 så slutade mötet, då gick jag och amnada in till timrå och mötte två stycken, hämtade lite grejer också. Sen åkte vi hem, stressade i oss mat och allt sen gick vi till bussen som tog oss in till sörberge, förfestade hemma hos kristoffer med massa andra grabbar sen tog vi bussen vidare in till timrå till emma där vi befann oss hela kvällen med roliga människor, var även och fyllekäkade lite på max. Sjukt gott! Var där riktigt länge, till 4 tror jag. Då fick vi skjuts till sörberge igen och där sov jag hos en kompis. 

På lördagen vid 11 tog jag och amanda bussen hem, vi drog hem till henne och la oss och kollade på film i några timmar, vi somnade också båda två och vaknade igen vid 2-3 och då kom pappa och hämtade mig. Åkte hem och käkade tacos sen började jag fixa mig inför ytterligare en kväll med mina fina. Jag och amanda tog bussen in till sörberge och mötte också erika där. Satt hos en kompis i några timmar och drack och spelade kort, sen ringde vi skjuts och vi fixade två bilar som kunde skjutsa in oss till stan, vi var nämligen sugna på max, igen.. Åt där, sen vid 1 åkte jag hem och la mig och sov.
På söndagen vaknade jag dock upp sjuk, förkyld och otroligt ont i huvudet och feber. Låg i soffan hela dagen fram till 4 ungefär, då åkte jag in mot stan och mötte mamma på first hotell sen drog vi på ming palace och åt kinamat, hur gott som helst. Satt där till 7 ungefär och pratade, var tyvärr väldigt hängig och inte pigg alls men jag försökte vara glad ändå, för vi firade nämligen min fina mamma som fyllde 40 på måndagen.

I måndags, tisdags och idag har jag bara varit hemma. Har inte kunnat vara på skolan någonting pga att jag inte mått så bra. Har även smittat lillsyrran som råkade ha oturen att bli dubbelt så sjuk, legat med 40 i feber och knappt varit kontaktbar för fem öre. Jävla influensa! Men nu är vi båda på bättringsvägen iallafall, och det känns otroligt skönt. Ska nog till skolan imorgon faktiskt! 

Men nu ska jag lägga mig i sängen ett tag, emelie håller på att kolla på filmer från när vi var små så ska kolla lite med henne haha. Kanske skriver nå mer sen, de vet man aldrig, puss! ♥

En bild från förra helgen hos mig med mina fina vänner