Hockey!

Igår var jag först på skolan, åkte hem tidigare för jag och mamma skulle upp till vårdcentralen. Gick bra där, dom fixade mina kryckor också så jag slipper få så ont i händerna. Sen handlade vi lite och åkte hem till pappa, mamma gjorde mat åt mig eftersom jag är ensam hemma. Haha hon är så söt! Sen åkte hon, jag la mig i soffan och sov en timme sen fixade jag mig och sen vid halv 6 kom amanda och hämtade mig. Åkte in till hockeyn där vi träffade viktor och anton. Satt med dom första perioden sen såg vi fler folk vi kände så då bytte vi platser och satt med några andra också!

Kom hem vid 10, fick skjuts av anton hem. Väl hemma fanns det två personer som tydligen hade saknat mig, mathias och josefin. Umgicks med dom hela kvällen, hade riktigt roligt. Vid 1 däckade jag, hur trött som helst. Nu är jag vaken iallafall, ska alldeles strax äta frukost sen ta en dusch och bli människa igen. Ikväll blir det nog massa mys med mina vänner, hos mig tror jag.. Vi får se! Funderar på om det blir tacos idag, vore riktigt gott men det återstår att se. Hörs sen,puss! 


filmkväll!

Amanda försov sig såklart imorse och vaknade av att jag ringde och väckte henne, de va ju lite positivt iaf haha! Fick skjuts till skolan, hade några lektioner, ett möte sen några lektioner igen. Slapp dag ändå, haft långa lektioner men inte så ansträngande. Fick sluta vid 3, då fick jag skjuts hem av sandra som var snäll och ställde upp! 

Nu snart så kommer amnada hit till mig, ska fixa oss lite sen dra in till sörberge och umgås med några och se på film, helt okej! :) Men nu måste jag skynda mig lite,puss..

24 november

Vaken och pigg, trodde aldrig att jag skulle ta mig upp imorse pga att jag var uppe så sent igår men det gjorde jag, tillochmed före väckarklockan.. 

Igårkväll tog jag och amanda bussen in till tallnäs, kan ju säga att de tog sin lilla tid att ta sig till busshållplatsen pga mina kryckor men fram kom vi, haha. teamwork kallas det! När vi va i tallnäs så kollade vi på film och bara tog det lugnt med några stycken, hur mysigt som helst. Sen strax efter 11 så kom anton och skjutsade hem oss, snällt! 

Nu snart kommer amanda, sen får vi skjuts till skolan. Pappa fick åka in till sjukhuset igår så jag är ensam hemma, det funkar det med! Men hoppas han blir frisk snart ♥ Ne nu ska jag försöka ta på mig skorna, har slitit bort all bandage så att jag ska få slippa gå med en sko, haha.. Hörs sen!


Du är den finaste vännen i världen, och jag är så tacksam som har dig!

<3





23 november - spricka i foten

Hej!

Måste återigen be om ursäkt för min usla uppdatering, när jag har vänner som klagar på den så börjar man ju undra haha.. 

Förra veckan hade jag skola, var på ikea två dagar och umgicks med amanda. Sen var det helg, på fredagen drog jag och amanda in till sörberge och umgicks med underbara människor, hade riktigt roligt. Sen drog vi vidare till timrå, fick gå en himla bit men väl framme så hade vi roligt där med. Finns inte mycket att klaga på förutom att en fattig idiot tog typ 150 spänn av mig och amandas andra telefon, folk som inte kan ge fan i att rota i andras jackor/väskor ska inte va bland människor, så enkelt är det.. 

Lite senare så fick jag för mig att gå lite fort i trappen, haha. Slutade med att jag klev snett och hela foten var sne, haha fyfan vilken smärta.. Viktor trodde den hade gått ur led och det trodde även jag med, men jag envisades med att han inte fick bryta tillbaks den, tur var väll det. Viktor fick bära mig till bilen, anton och amanda for upp med mig till sjukhuset där det blev runtgen och lite sånt. Hade en spricka i fotleden, vilken tur att viktor inte bröt tillbaks den för då hade de kunnat blivit en brytning kanske. HAHA! så klumpig tjej.. Erika kom iallafall upp till sjukhuset och höll oss sällskap sedan skjutsade dom ut mig till mamma där jag spenderade resten av helgen. Wiktor kom även ut och hälsade på mig i lördags, kollade på några filmer sedan somnade jag och han åkte hem, trevligt sällskap jag var.. 

Nu i veckan har jag bara varit hemma, hade skola i måndags men den gick jag inte på. Sen igår och idag har vi haft praktik men det är inte det enklaste att jobba med kryckor så praktiken har jag fått ledigt från dom kommande veckorna. Istället pluggar jag och har gjort det hemma idag! Skrev klart en uppgift om turism som jag blev riktigt nöjd över, hehe..

Igårkväll var jag även till min fina kusin och klippte mig, eller hon toppade bara håret, blev nöjd. Sen var jag med amanda hela kvällen. Eftersom jag inte kan göra så mycket nu så har jag fått låna pappas permobil, haha skratta ni men ni fattar inte vad den underlättar för mig nu hahah.. Jag och amanda har varit ute och åkt lite, jag tar den vart jag än ska sen har jag kryckorna mellan benen ifall jag ska kliva av nånstans, hur bra som helst haha!

Ne nu ska jag sluta skriva, ingen kommer orka läsa dehär annars. Slänger in två bilder:




skolaaan

Igår var jag på ikea hela dagen, det gick hur bra som helst och jag trivs verkligen där. Sen vid 4 kom mamma och emelie, vi gick på birsta och letade efter lite farsdagspresenter och sedan käkade vi även där. Efter det åkte vi hem, satt och pratade lite och sen efter en dusch gick jag och la mig i sängen och spelade det mest beroendeframkallande spelet som finns, wordfeud.. haha!

Imorse vaknade jag klockan 6, fixade till mig lite sen fick jag skjuts in till stan där jag tog bussen till skolan där jag är just nu. Har haft administration, matte och nu har vi handel. Efter skolan ska jag först hem och äta, sen ska jag ner till amanda och hjälpa henne att storstäda hennes rum.. Tro mig, ni kommer få en chock sen när jag lägger in före-och efterbilder haha! Efter det blir det film, chips och dipp.

Ihelgen ska vi ut, få se vart vi ska men någonstans blir det nog. Uppdaterar mer imorgon eller något, ville bara visa att jag lever. puuuuss


även dom man trodde illa om visar sig vara bra

Jag har just återgått till vardagen igen med skola, jobb och plugg. Har haft en veckas lov och det lovet var verkligen behövligt, utan att känna någon som helst stress. 

I början av veckan var jag med amanda, vi var hos två kompisar och drack lite, spelade kort, lyssnade på musik, sjöng osv. Haha, helt okej kväll! Åkte till en annan kompis vid 3 på natten och sov där. Sen åkte jag till mamma, var med henne några dagar sen i lördags så följde jag med Julia och några grabbar ner till hudiksvall, träffade lite folk där och hade riktigt roligt. Sen fortsatte kvällen här i sundsvall, träffade en massa nya människor, blandannat skämde jag ut mig lite för takidarobban men det ska vi inte gå in på.. Haha! Åkte iallafall hem till min kusin vid 6 på morgonen för jag inte tog mig hem, sov där och på morgonen följde jag med han till en av hans kompis en sväng sen drog jag till himlabadet med lillsyrran. 

Igår var det skola och idag var jag på ikea hela dagen, dagen har varit felfri och helt okej. Kom hem, gick till julia en sväng och nu ligger jag hemma i sängen. Ska alldeles strax sova, först ska jag bara leta fram en film som ska få avsluta min kväll! ♥ godnatt.

Jag älskar dig, min bästa vän!

Allting börjar om