25 oktober

Godmorgon!
Sen sist jag skrev så har mina dagar varit helt okej, har varit med amanda i stort sätt hela tiden och vi har haft riktigt kul..

I lördags så var vi först hemma hos henne, sen följde vi med pappa in till birsta för att han skulle handla något så då passade jag även på att handla lite. Blev två tröjor och trosor! Sen åkte vi hem, jag och amanda åt tacos sen la vi oss i sängen och halvsov i några timmar. Var jättetrötta båda två! Sen fick vi plötsligt jättbråttom, på en halvtimme skulle vi vara färdiga o sitta på bussen men som tur är så fick vi skjuts så vi hann. Åkte in till sörberge på en fest, var väll helt okej där sen drog vi vidare till timrå på ytterligare en fest, denhär gången en lokalfest. Den var också helt okej! Åkte hem runt 2 typ, jag, amanda och a! Hahah.. 

I söndas så var jag inte så pigg, klev upp och gick hem efter ett tag. Syrran mötte mig sen gick vi och käkade. Gick hem o la mig och sen storstädare jag och josefin mitt rum. haha, lyfte på sängen o allt. Men det vart fint när de blev klart!
Igår så var jag på skolan, försov mig och fick väldigt bråttom till bussen. Gick på några lektioner sen vid 1 åkte jag hem för ja har så ont i revbenet, vet inte vad ja ha gjort men kan varken hosta, skratta eller andas djupa andetag. La mig i sängen och sov hela dagen, åt inte eller något.. Sen kom josefin och mathias och vi låg framför tvn och kollade på olika program. 

Nu tänkte jag äta lite frukost, ta en dusch och se vad denna dag har att erbjuda. Har fortfarande riktigt ont i revbenet så jag blir förmodligen bara hemma. Skriver mer sen kanske! ♥



22 oktober - med amanda

Nu var det riktigt längesen jag skrev, vet inte varför men det har bara blivit så.

I början av oktober så var jag och amanda till Övik, vi bodde på Scandic där och hade det rikigt kul faktiskt. Badade och umgicks bara. Sen har jag bara gått i skolan, varit med kompisar osv. Det gamla vanliga! Igår så var jag och amanda ut, kom hem runt 2 inatt och då gjorde vi popcorn och kollade på film. Sen vaknade vi imorse, kollade på ett avsnitt av någon serie som jag absolut ska börja följa för det var riktigt bra.

Just nu ligger vi i soffan, har precis ätit nudlar och kollar på tarzan haha. Vet inte vad som händer idag men någonting ska vi iallafall göra. Jag skriver mer sen, ska försöka uppdatera bloggen bättre! ♥